Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO Ondernemen

Waar staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor?

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO gaat over ondernemen: het gaat in eerste instantie over ondernemers en bedrijven, niet over burgers, consumenten of de overheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft als doel bedrijven verantwoordelijkheid laten dragen voor maatschappelijke zaken zoals kwaliteit van de luch en vergrijzing. Hier beginnen we mee dat ondernemers deze problemen niet groter maken. Sommige gaan een stap verder, streven ernaar een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze problemen. Hier valt overigens ook goed aan te verdienen.

Oud ijzer Beuningen staat voor MVO

Ook hebben wij van oud ijzer Beuningen maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Door het efficiënt verwerken van metalen staan wij stil bij mens en maatschappij. Voor meer informatie over deze processen kunt u contact met ons opnemen.

Eén reactie

  1. Pingback:De prijs van de oud ijzer – Oud ijzer Beuningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *